Skip links

Görselleştirme, Dijital Mockup ve Sanal Gerçeklik

Siemens PLM Software’den Teamcenter, ürün yaşam döngüsündeki herkesin 2D ve 3D tasarım verilerine erişip bunlarla işbirliği yapabilmesi ve bilinçli kararlar alabilmesi için dijital modelleme ve görselleştirme yetenekleri sağlar. JT teknolojisiyle desteklenen PLM görselleştirme, tasarım verilerinizi kolaylıkla görselleştirmenize ve araştırmanıza olanak tanır. Ücretsiz olarak temin edilebilen JT2Go ile zengin tasarım verileri üzerinde tüm tedarikçileriniz ve harici ortaklarınızla kolayca işbirliği yapabilirsiniz.

Teamcenter, ergonomi ve yol planlama gibi daha özel çalışmalar gerçekleştirmek için maliyetli fiziksel prototipler oluşturmak yerine, birden çok mekanik bilgisayar destekli tasarım (MCAD) formatlarından sanal prototipler oluşturarak mühendislik ve üretim süreçlerinizi kolaylaştırır.

Etkili Tasarım İncelemeleri için Dijital Mockup
Sektörün önde gelen dijital prototipleme çözümünden yararlanın.

Teamcenter, ürün yaşam döngünüzün erken aşamalarında tasarım sorunlarını tespit etmek ve çözmek için size gerçek zamanlı dijital mockup tasarım inceleme araçları sağlar. Teamcenter, tasarım ekiplerinizin gelişmiş çoklu CAD 3B görselleştirme, raporlama, büyük ölçekli ürün montaj analizi ve evrensel işbirliği yeteneklerinden tek bir çözümde yararlanmasını sağlayarak, pahalı fiziksel prototiplere olan ihtiyacı önemli ölçüde azaltır ve bazı durumlarda ortadan kaldırır. Çözüm, aynı zamanda sorunları maliyetli sorunlar haline gelmeden önce tanımlamanıza ve çözmenize olanak sağlayarak kalite programı girişimlerinizi iyileştirmede kritik bir rol oynar.

Ürün yaşam döngünüzün başlarında ürünün dijital ikizini kullanarak tasarım sorunlarını tespit etmek ve çözmek için gerçek zamanlı dijital model araçlarını kullanın. Teamcenter görselleştirme mockup yetenekleri, binlerce parçadan oluşan üst düzey dijital prototipler oluşturmanıza olanak tanır. Parazitleri kontrol edebilir, parça hareket etüdü yürütebilir ve bakım prosedürlerini kolaylaştırmak için yeterli erişilebilirliğin sağlanıp sağlanmadığını belirleyebilirsiniz.

Alternatif tasarım konseptlerini dahil etmek için evrensel olarak görüntülenebilir bilgileri diğer ekip üyelerine dağıtabilirsiniz.

Ürün yaşam döngüsü boyunca 2B ve 3B verileri gezinin ve modelleyin

Ürün Yaşam Döngüsü Boyunca 2D ve 3D Verileri Görüntüleyin ve İşaretleyin

Ürün tasarım amacını daha etkili bir şekilde iletin ve ifade edin ve güçlü 2B ve 3B görselleştirme ve işaretleme yeteneklerini kullanarak ürün verilerini bir bütün olarak görselleştirin.

Teamcenter Yaşam Döngüsü Görselleştirme yetenekleriyle, kuruluş genelindeki kullanıcıların 2B ve 3B verileri görüntülemesini ve paylaşmasını sağlayarak ürün yaşam döngünüzü optimize edebilir ve BT yükünüzü azaltabilirsiniz. Çoğu ana 2D formatındaki 2D çizimler, 3D CAD verileriyle (JT ™ görselleştirme formatında) ölçülebilir, not eklenebilir, karşılaştırılabilir ve işaretlenebilir. Ayrıca Ürün Üretim Bilgilerini (PMI) görselleştirebilir ve sorgulayabilirsiniz.

Teamcenter, son derece karmaşık montajları hızlı bir şekilde yükleyebilir, içinde gezinebilir ve analiz edebilmeniz için hafif JT formatını kullanır. Gelişmiş açıklama özellikleri, parçalar üzerinde 3B işaretlemeler oluşturmanıza ve gözden geçirenlerin çeviriyle ilgili kesinti gerektirmeden tasarım bağlamında geri bildirim sağlamasına olanak tanır.